Agramunt celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física

21/04/2017

Les activitats d’esport i salut es faran aquest proper cap de setmana 22 i 23 d’abril

Agramunt celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física aquest proper cap de setmana 22 i 23 d'abril amb un seguit d'activitats programades per gaudir de l'esport i fer salut. Concretament les activitats començaran el dissabte al matí amb una bicicletada oberta a tothom que comptarà amb la col•laboració del Club Ciclista. Està previst fer un recorregut apte per a totes les edats, però sí que es demana que els nens que hi participin cursin com a mínim primer de primària. El casc serà obligatori per totes aquelles persones que vagin a pedalar.

A la tarda, i com ja s'ha fet en edicions anteriors, seran els clubs i els gimnasos qui duran a terme un programa d'activitats dirigides i pensades per a totes les edats. De les quatre de la tarda i fins a les nou del vespre les persones que vulguin participar en el Dia Mundial de l'Activitat Física a Agramunt podran fer acrobàcies, taekwondo, sessions dirigides de cardio box i spinning, jugar i practicar el tennis taula i fer ioga.Totes les activitats del dissabte són gratuïtes i estan obertes a tothom tot i que en el cas de les sessions d'spinininig cal fer una inscripció prèvia per reservar la plaça de la bicicleta.

La commemoració d'aquesta jornada esportiva continuarà el diumenge amb una caminada. La ruta que es farà pels voltants d'Agramunt sortirà de davant del pavelló esportiu i coincidint amb la diada de Sant Jordi finalitzarà a la plaça del mercat per enllaçar amb el primer acte previst que serà una xocolatada. Per una millor organització de la caminada es demana que les persones que hi vulguin participar també facin una inscripció per poder saber quanta gent hi haurà.

Tot i que la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física es celebra el 6 d'abril, a Agramunt s'han organitzat les activitats per aquest proper cap de setmana per no coincidir amb cap altra activitat programada. Amb el lema "Gent activa, gent feliç", l'objectiu de la jornada és promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica sobre l'esfera emocional, tot acumulant 30 minuts d'activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents.
Infolleida