Agramunt celebra una nova edició de la fira Agr'auto

02/03/2017

La setzena edició de la mostra compta amb la participació de cinc concessionaris agramuntins

Agramunt acollirà aquest proper cap de setmana la setzena edició de l’Agr’auto, una fira dedicada al vehicle de segona mà, de quilòmetre zero i de gerència.

En aquesta edició participaran a la mostra cinc concessionaris agramuntins: Autocorbella (servei oficial Ford), Castro Motor (serveis automoció), Auto serveis del Sió (Opel), Tallers J. Valls (Renault) i Automoció Rubén (Peugeot) que oferiran més d'un centenar de vehicles a preus molt competitius. Segons els mateixos concessionaris els últims anys s’ha reduït la venda de vehicles nous i això fa que hagi disminuït l’estoc de vehicles de segona mà perquè no hi ha renovació. Aquest any, i desprès de la bon acollida dels compradors, els concessionaris agramuntins tornaran a sortejar un xec regal per un viatge entre totes les persones que comprin un cotxe durant la fira

Acte inaugural  

La mostra s'inaugurarà el dissabte 4 de març a les 12 del migdia a càrrec del la Sra. Montse Gallardo, Sub-directora del Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya. La mostra de vehicles estarà oberta dissabte i diumenge de les 10h a les 14h del mati i de les 16h a les 20h a la tarda.

Activitats complementàries a la mostra

Diumenge al matí, i com ja és tradició, els Motorrons d’Agramunt han organitzat una trobada motera. Es tracta d'una activitat ja consolidada que cada any compta amb la participació de més de 500 motos. Els organitzadors oferiran un esmorzar als motoristes, i després de visitar la fira es farà una ruta pels voltants de la comarca.

Infolleida