Agramunt dóna continuitat a la iniciativa de la paella solidària

07/06/2017

Després que l'any passat es destinés un euro de cada tiquet als refugiats, enguany l'Ajuntament obre una convocatòria perquè els ciutadans proposin a quina entitat entregar la recaptació

L’Ajuntament d’Agramunt dóna continuïtat a la iniciativa sorgida l’any passat de fer que la tradicional paella de Sant Joan, que cada any té lloc el 24 de juny, tingui una vessant solidària. Després que l'any passat es destinés un euro de cada tiquet venut per una ració de pella a les persones refugiades, aquest any la proposta de l’ajuntament però, va més enllà i vol que siguin els ciutadans qui facin arribar les seves propostes al consistori i entre tots decidir a quin projecte solidari es donaran els diners.

Per aquest motiu, l’ajuntament ha obert un període de temps determinat perquè tothom qui ho vulgui faci arribar a l’ajuntament les seves propostes de projectes solidaris que conegui o hi estigui implicat. Les propostes es recolliran per correu electrònic a aquesta adreça o contestant aquest formulari fins al dimecres 14 de juny. Un cop acabat el termini, s’escollirà entre totes les propostes rebudes quin serà el projecte solidari al qual es donarà la donació de la paella d’aquest any.

La paella de Sant Joan arribarà aquest any a la seva 34a edició i es tracta d’una jornada en la qual es reparteixen més de mil racions de paella.

Infolleida