Artur Mas: “Puigdemont és el president que els sobiranistes hem de mantenir”

11/12/2017

L’expresident de la Generalitat encapçala l’acte de campanya de Junts per Catalunya a Tàrrega

Artur Mas ha encapçalat l’acte central de campanya a l’Urgell per les eleccions del 21 de desembre de Junts per Catalunya, que s’ha celebrat aquest dilluns  als Cinemes Majèstic de Tàrrega.

En l’acte, Mas ha recalcat que les properes eleccions són totalment imposades pel govern espanyol, i més enllà d’una lluita entre partits, són una disputa entre els que defensen la imposició del 155 i els que vetllen pel procés sobiranista.

Mas també ha recordat la manifestació del passat 7 de desembre a Brussel·les, un acte que segons l’expresident va ser una demostració de la força de mobilització del catalanisme amb clar un missatge de futur.  

Rosa Mª Perelló, Marc Solsona i Xavier Quinquillà han acompanyat a Artur Mas en l’acte. En els seus parlaments, l’alcaldessa de Tàrrega i l’alcalde de Mollerussa han demanat els vots a la ciutadania per tal de restituir el govern legítim de la Generalitat de Catalunya. Juntament amb Quinquillà, també han fet esment dels fets ocorreguts aquest dilluns a Lleida amb el trasllat de les obres a Sixena.

Francesc García