Bellpuig acull aquest cap de setmana el 4t Ral·li de Terra

12/05/2017

Com a novetat, en aquesta edició la prova puntua per la Challenge Focuxtreme i pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, a diferència de fins ara que només ho fiea per la Copa de Catalunya

Una quarantena de pilots participaran aquest cap de setmana al 4t Ral·li de Terra "Vila de Bellpuig". Entre els inscrits s'hi troben Josep Basols, subcampió d’Espanya de ral·lis de terra i guanyador de la prova de Bellpuig l’any passat; Albert Orriols, campió d’Espanya del grup N de l’any passat; Jan Solans, el qual amb només 19 anys es perfila com una gran promesa; Eduard Forest, campió també d’Espanya del grup N de fa tres anys; i Jordi Gaig, que provarà un mini prototip de ral·lis tot terreny.

En aquesta edició la prova puntua per la Challenge Focuxtreme i pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, a diferència de fins ara que només ho feia per la Copa de Catalunya. Aquesta és una novetat important segons Joan Anton Grustan, responsable de l’organització, ja que la prova ha pujat de categoria.

El recorregut, el qual transcorre dins dels termes municipals de Bellpuig, Preixana, Anglesola i Vilagrassa, constarà de 135 km dels quals 64 km són cronometrats, distribuïts en dos trams i amb tres passades a cadascun.

La base de la prova estarà situada al pavelló poliesportiu de Bellpuig, on també es farà l’assistència a tots els participants. 

Aquesta és una prova organitzada per WRC Management, que cada cop pren més consistència. Aquest any augmenta tant la seva categoria, com també el nombre d’inscrits.

Infolleida