Birding Lleida Experience organitza la tercera edició de la Sisó Trek a Agramunt

30/03/2017

La caminada de 10km per endinsar-se en l'hàbitat estepari dels secans de Lleida tindrà lloc el diumenge 2 d'abril

L'entitat Birding Lleida Experience ha organitzat per tercer any consecutiu la Sisó Trek "Descobreix els secans de Lleida", una caminada d'uns 10 km que començarà a Agramunt. 

La marxa partirà a les 8.30h des del pàrquing de la discoteca Wai kiki i recorrerà els diferents secans de la zona de Bellmunt i Almenara. Amb l'objectiu de descobrir el patrimoni natural que ens envolta, durant la ruta s'explicarà l'ecosistema dels secans de Lleida, la seva geologia, fauna, flora, l'arquitectura rural, etc. Finalitzada la ruta, els participants podran visitar el Museu del Torró i la Xocolata a la Pedra, i el refugi antiaeri de l'església de Santa Maria d'Agramunt.

Com a novetat, aquesta edició comptarà amb un concurs d'Instagram. Els participants podran pujar les seves fotos amb l'etiqueta #SisóTrek i la que acumuli més "M'agrada" guanyarà un vol en parapent a Àger.

Tothom que vulgui participar es pot inscriure gratuïtament trucant al telèfon 973.390.086 o bé [email protected], fins al divendres 30 de març.

Francesc García