Concerts per celebrar els 40 anys de l’Escola de Municipal de Música de Tàrrega

21/01/2018

"Cantem els 40" és l’activitat central d’aquest aniversari, i consisteix en vuit concerts de música clàssica que es duran a terme al llarg de l’any

L’Escola Municipal de Música de Tàrrega compleix enguany 40 anys i, per celebrar-ho, s’han organitzat diverses activitats. Una d’elles és el cicle de concerts «Cantem els 40», un total de vuit actuacions, totes a càrrec de músics vinculats a l’Escola, que s’aniran duent a terme al llarg de l’any.

Aquest cap de setmana ha estat el torn d’InMotion Sax Quartet, un grup format pel professor Joan Clavé i els alumnes avançats Eduard Seguí, Pau Clavé i Jaume Aligué. Entre el seu reportori, una gran variatat musical, sempre amb la música clàssica de base, però encarada a l’estil modern, al jazz, al blues i amb alguna cançó minimal. El principal atractiu del concert ha estat l’estrena de «Fifties Motion», una obra composta per Cloti Jover.

Aquesta ha estat la tercera de les vuit actuacions del cicle «Cantem els 40», en la següent els assistents podran gaudir d’un trio de corda i es celebrarà diumenge 25 de febrer a les 12 del migdia a l’Ateneu.

 

 

Albert Morales