El cicle Tàrrega Sona 2017 ofereix el dissabte 25 de març un doble concert de funky i disco revival

21/03/2017

Amb els ritmes de Funkystep & The Sey Sisters i Disco Little Hell, homenatjant el so dels anys 70 i 80

La Regidoria de Cultura de Tàrrega proposa per aquest dissabte 25 de març un doble concert de funk, soul i disco a l’Espai MerCAT (2/4 d’11 nit). És la cita més propera dins el cicle Tàrrega Sona 2017, el qual acosta fins a la capital de l’Urgell diversos gèneres musicals a càrrec d’artistes del país. Els protagonistes de la nit revival seran Funkystep & The Sey Sisters i Disco Little Hell, grups que faran viatjar el públic enrere en el temps submergint-se en els ritmes ballables dels anys 70 i 80.

Funkystep & The Sey Sisters és una banda que homenatja els grans artistes de la música negra. Les germanes afrocatalanes Sey, hereves del gospel i soul més genuïns, abanderen l’apartat vocal. El seu cançoner ha cristal·litzat en un àlbum titulat A matter of funk, la base del seu vitaminat directe. Dalt l’escenari són 9 components entre instrumentistes i cantants, configurant una potent descàrrega de ritmes que enganxa el públic.

D’altra banda, Disco Little Hellsón la versió reduïda dels coneguts Disco Infierno. L’agrupació destaca per la solidesa del seu repertori i l’experiència dels seus components, antigament integrants de la Fundación Tony Manero. L’audiència vibrarà amb hits antològics que sonaven sota les boles de mirall, recreant mítiques cançons de Chic, Kool & The Gang, Bee Gees, Donna Summer o Michael Jackson.

Infolleida