El Concert de Reis de Tàrrega captiva el públic del Teatre Ateneu amb òpera, sarsuela i musicals

15/01/2018

La cita ha comptat amb una cinquantena de veus de la Polifònica de l’Urgell i la Coral Sant Sadurní sota la direcció d’Àngel Sans i Albert Folch

Tàrrega va tancar diumenge el seu cicle cultural de Nadal oferint el tradicional Concert de Reis a càrrec de la Coral Polifònica de l’Urgell i la Coral Sant Sadurní. Sota la direcció d’Àngel Sans i Albert Folch, aquesta proposta per a melòmans es dedica a populars àries d’òpera, fragments de sarsuela i moments antològics de musicals del segle XX. El Concert de Reis 2018 aplegà dalt l’escenari un cor de 50 cantaires acompanyats de 3 solistes: la soprano Tatyana Bogdanchikova, el tenor Carles Cremades i el baríton Joan Garcia Gomà. La part instrumental anà a càrrec dels pianistes Eduard Sáez i Àngel Sans. L’esdeveniment omplí el Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell.

La primera part se centrà en una combinació de cors de sarsuela com “Cançó d’amor i de guerra” de Rafael Martinez o “El último romántico” de Reveriano Soutillo junt amb melodies de musicals tan coneguts com “West Side Story” de Leonard Bernstein o “Mar i cel” d’Albert Guinovart. La segona part fou protagonitzada per àries i cors d’òpera immortals: “La Traviata” de Verdi, “La flauta màgica” de Mozart o “Carmen” de Bizet” entre altres partitures. El repertori es tancà amb la interpretació del cor “Halleluja” de l’oratori “El Messies” de Händel. El Concert de Reis de la Coral Polifònica de l’Urgell i la Coral Sant Sadurní ha comptat amb el suport de la Regidoria de Cultura.

Infolleida