El Consell Comarcal de l’Urgell porta el productes de producció integrada als menjadors de les escoles

12/04/2017

L’ens signa un conveni de col•laboració amb Alessa Catering Services, i el Consell Català de la Producció Integrada

El Consell Comarcal de l’Urgell ha presentat aquest dimecres el conveni de col·laboració entre l’ens, l’empresa Alessa, i el Consell Català de la Producció Integrada per fomentar el consum de productes de producció integrada en els menjadors escolars gestionats per Alessa.

A l’Urgell seran set menjadors amb prop de 250 alumnes els que es beneficiaran del conveni. Aquests són els de l’Institut de Bellpuig, i els de les escoles de Ciutadilla, Sant Martí de Riucorb, Belianes, Tornabous, Preixana i Castellserà.

A partir d’aquest conveni, es vol incentivar i potenciar l’ús de productes de producció integrada en els menús escolars que són competència del consell comarcal.

D’altra banda, es vol difondre entre els escolars i les AMPES els beneficis de la producció integrada, a través de campanyes de promoció específiques.

La província de Lleida compta amb un gran volum d’hectàrees de fruita dolça inscrites al registre del Consell Català de la Producció Integrada, i que es produeixen d’acord amb aquest sistema productiu respectuós amb l’entorn.

Francesc García