El GalacticTast projecta l' 1 d’abril dos films premiats al darrer Festival de Sitges

29/03/2017

Programa doble especial a Cinemes Majèstic amb LA AUTOPSIA DE JANE DOE i TRAIN TO BUSAN, precedint el Galacticat

La Regidoria de Cultura de Tàrrega i Circuit Urgellenc han programat per aquest dissabte 1 d’abril a Cinemes Majèstic la projecció d’un programa doble especial amb films exhibits –i premiats- al darrer Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Es tracta de les pel·lícules LA AUTOPSIA DE JANE DOE i TRAIN TO BUSAN, les quals ja han esdevingut de culte tot i ser d’estrena recent. Ambdues cintes s’exhibiran sota la marca GalacticTast, el programa d’activitats permanents del Galacticat - Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent que celebra cada any la capital de l’Urgell.

La projecció s’iniciarà a 3/4 de 9 de la nit amb LA AUTOPSIA DE JANE DOE, producció britànica dirigida per André Ovredal. Amb un dipòsit de cadàvers com a únic escenari, el film planteja una original intriga criminal. LA AUTOPSIA DE JANE DOE fou reconeguda amb el Premi Especial del Jurat a Sitges. Després, a 2/4 d’11 de la nit, prendrà el relleu la cinta coreana TRAIN TO BUSAN de Yeon Sang-ho, guardonada també a Sitges en les categories de millor director i efectes especials. TRAIN TO BUSAN narra com un virus letal s’estén per Corea del Sud i afecta els passatgers d’un tren bala que lluitaran per la seva supervivència.  

El públic tindrà ocasió de gaudir del programa doble (entrada a 8 euros) o d’un passi (entrada a 5,70 euros). Els espectadors disfressats de zombis rebran crispetes i consumició de franc. Entrades anticipades a Cinemes Majèstic, Pastisseria Nicolau i La Botiga del Museu Comarcal de l’Urgell. Després de les sessions, els espectadors disfressats rebran un obsequi a la Sala – Pub Mític de Tàrrega.

Infolleida