El Mercat de Nadal omple el nucli històric d’Agramunt amb desenes de parades

09/12/2017

El municipi ha estrenat una pista de patinatge sobre gel sintètic que funcionarà fins al pròxim 7 de gener

Desenes de parades d’articles nadalencs, decoració, i productes alimentaris han omplert el nucli històric d’Agramunt en una nova edició del Mercat de Nadal, un dels esdeveniments que dóna el tret de sortida a una de les festes que a qui més i a qui menys agrada. Un any més, el mercat ha rebut una gran afluència de visitants que aprofiten l’ocasió per adquirir alguns dels productes més tradicionals d’aquestes dates com són els arbres i plantes de Nadal o el pessebre.

Igual que en anteriors edicions, el Mercat de Nadal ha comptat amb una petita mostra d’animals vius, i un concert de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i de les Escoles Macià Companys i Mare de Déu dels Socors.

Com a principal novetat, els visitants del Mercat de Nadal han pogut gaudir de la pista de patinatge sobre gel sintètic, instal·lada a la plaça del Pou. La proposta és la segona acció de la campanya “Agramunt t’estima”, i el seu principal objectiu és dinamitzar el comerç a la localitat i portar visitants de pobles del voltant. La instal·lació estarà oberta fins al pròxim 7 de gener i tothom qui ho vulgui podrà patinar durant 20 minuts a un preu de tres euros, o gratuïtament si es té una de les invitacions que repartiran els 40 comerços col·laboradors als seus clients.

Francesc García