El Patge Karim arriba a Agramunt per recollir les cartes als Reis Mags

30/12/2017

Karim i els seus acompanyants han fet un llarg viatge des d’Orient per saber quins regals i desitjos volen els més petits i comunicar-ho a Melcior, Gaspar i Baltasar

Desenes de nens i nenes esperaven ansiosament a Agramunt l’arribada del patge Karim i els seus acompanyants per fer-los-hi entrega de les cartes per als Reis Mags d’Orient. Els missatgers s’han fet esperar però finalment han aparegut davant l’admiració de petits i grans, que els hi han donat la benvinguda desprès del llarg viatge emprès des del llunyà Orient. Mica en mica els infants han anat confessant els desitjos i regals que esperen que Melció, Gaspar i Baltasar puguin fer realitat el dia de reis.

Desprès de repassar la carta per als Reis Mags, Karim i els seus acompanyants han repartit caramels als més petits d’Agramunt i han dipositat les seves cartes en una caixa per assegurar que arribi als seus destinataris. El ventall de peticions fetes als missatgers reials ha estat d'allò més variat.

Ara tocarà esperar uns quants dies per a que els Reis Mags d’Orient arribin a casa nostra carregats de regals...o de carbó, tot dependrà de com ens haguem portat durant aquest any 2017.

 

 

 

Albert Morales