La construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà de Tàrrega avança a bon ritme

16/11/2017

El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, visita les obres acompanyat del regidor d’Urbanisme, Martí Pijuan, i la direcció del centre

Dos mesos després del seu inici, les obres de construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà de Tàrrega avancen a bon ritme. L’Ajuntament de Tàrrega, coordinador del projecte, preveu que els treballs estiguin enllestits abans de finalitzar el present any. Així ho manifestà el regidor d’Urbanisme, Martí Pijuan, en el decurs de la visita d’obra que aquesta setmana efectuà al costat de Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida. A la trobada també assistiren el director del Col·legi Àngel Guimerà, Víctor Valero, i la presidenta de l’AMPA, Anna Domenjó. Amb la materialització d’aquest equipament, la capital de l’Urgell satisfà una vella demanda de l’esmentada escola, de titularitat pública. Val a dir que els alumnes realitzen actualment les classes de gimnàstica al pati exterior del recinte.

Com ja s’informà, a banda d’activitat física, el gimnàs permetrà acollir celebracions i trobades escolars. L’edifici tindrà una superfície de 430 metres quadrats i s’aixeca a la part posterior del recinte vora el carrer Gabriel de Tàrrega. També es preveu que el gimnàs tingui usos extraescolars fora de l’horari lectiu. El projecte constitueix una de les principals inversions en equipaments del present mandat municipal. L’empresa Serboniu SL s’encarrega dels treballs amb un pressupost d’adjudicació fixat en 187.000 euros. Del cost total, la Generalitat de Catalunya sufragarà 90.000 euros i la resta anirà a càrrec del consistori targarí.

Infolleida