La final de la Supercopa Catalana Femenia d’Handbol es disputa aquest dimecres a Agramunt

16/10/2017

L’Associació Lleidatana s’enfrontarà al Granollers per aconseguir la victòria

El proper dimecres, Agramunt viurà un dels esdeveniments centrals del seu nomenament com a ciutat Handbolicat 2017. I és que al seu pavelló municipal s’hi disputarà la Supercopa Catalana Femenina, entre l’Associació Lleidatana, campiona de la Lliga Catalana, i el Granollers, de la Divisió d’Honor. La diferència de categoria fa que les barcelonines siguin les favorites per endur-se el triomf, però les blaves no renuncien a donar la sorpresa, ni molt menys.

I és que la seva recent millora de prestacions a la lliga -després d’una arrencada titubejant a causa d’una mala pretemporada- fa que les de Miroslav Vujasinovic arribin al partit amb confiança. El Granollers farà bé de no refiar-se.

El partit es disputa a Agramunt com a part dels compromisos de la Federació amb la vila, i que la nova junta federativa, que va prendre possessió a la primavera, ha respectat.

Fomentar l’handbol entre les més joves serà també l’objectiu de la final, ja que abans de  disputar-la, el mateix dimecres tindrà lloc una activitat de tecnificació en categoria infantil que acollirà, a les sis de la tarda, una trentena de les millors jugadores de la província. La Supercopa començarà a tres quarts de nou del vespre.

Carles Castelló