La nova entrega d’ “Star Wars” arriba als cinemes Majèstic de Tàrrega la mitjanit del pròxim dijous

12/12/2017

La cita s’emmarca en el Galactictast i anirà acompanyada d’un sopar, un concurs i un concert

Aquesta rèplica en xocolata de la cèlebre espasa làser, realitzada pel mestre xocolater Joan Nicolau, serà pel guanyador del concurs “En busca dels últims Jedi”. La competició que vol trobar la persona que més sap sobre Star Wars és un dels actes programats per l’estrena del film Star Wars VIII – Los últimos Jedi, que tindrà lloc la mitjanit del pròxim dijous als Cinemes Majèstic de Tàrrega.

Aquesta nova edició del GalacticTast arrencarà amb un sopar temàtic, i anirà acompanyada de diverses activitats per als fans de la saga, com ara un photocall, i un concert molt especial dels alumnes de l’Escola de Música de Tàrrega.

Circuit Urgellenc i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega, coorganitzadors de l’esdeveniment, repeteixen així l’experiència dels dos anys anteriors, quan van preestrenar amb èxit els dos darrers episodis de la saga Star Wars (Star Wars VII – El despertar de la fuerza” i “Rogue One – A Star Wars Story”).

El film es podrà veure durant tot el cap de setmana als cinemes de la capital de l’Urgell, i els espectadors tindrà l’opció de fer-ho en castellà, català o en versió original.

Francesc García