La Temporada de Teatre de Tàrrega presenta el dissabte 16 de desembre la cèlebre comèdia “Art”

13/12/2017

Nova adaptació del text de Yasmina Reza a càrrec del dramaturg Jordi Galceran, protaogonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva

La Temporada de Teatre de Tàrrega durà en la seva propera cita amb el públic un dels plats forts del cicle: la comèdia “Art”. L’obra s’ha representat amb gran èxit arreu del món i s’ha traduït a més de 35 llengües. En aquesta nova versió, produïda per Focus, s’apleguen dalt l’escenari tres grans noms de l’escena catalana: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. La representació tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre, a les 9 de la nit, al Teatre Ateneu. El text és una creació de la dramaturga francesa Yasmina Reza, adaptada per Jordi Galceran sota la direcció de Miquel Gorriz. Estrenada l’any 1994, “Art” és una comèdia intel·ligent i enèrgica sobre la creació artística i alhora sobre el valor de l’amistat. Un quadre en blanc i el preu de la seva adquisició posarà a prova l’amistat de tres homes, la qual semblava impossible de trencar.

Activitat paral·lela: Debat sobre el món de l’art

Com a activitat paral·lela, el dijous 14 de desembre s’oferirà la conferència – debat “Art contemporani · On són els límits si n'hi ha?” amb la participació d’Oriol Saula, David Ymbernon, Ma Alba Torres i Josep Minguell. Serà a les 8 del vespre, al Museu Comarcal de l’Urgell – Tàrrega. La capital de l’Urgell abandera un dels cicles teatrals més veterans de les terres de Lleida ja que suma 23 edicions sota l’organització de la Regidoria de Cultura.

Infolleida