La tercera edició de Lo Closcamoll amplia aforament en un nou espai

10/04/2017

El festival es celebrarà el 22 d’abril al Col•legi Àngel Guimerà, amb un ample ventall de concerts i tallers

El festival de música familiar de Ponent, Lo Closcamoll, incrementa aquest any el seu aforament, i arriba fins a les 2.500 entrades. Després de l’èxit obtingut en la darrera edició, celebrada al Col·legi Maria Mercè Marçal, el festival es desplaçarà enguany fins a l’Escola Àngel Guimerà, que acollirà la tercera edició d’aquesta gran festa el pròxim 22 d’abril. A més, aquest canvi d’ubicació vol suposar la consolidació de Lo Closcamoll, atenent l’elevada capacitat del recinte i a la comoditat de les instal·lacions que integren el centre educatiu.

Lo Closcamoll creix també en artistes, i oferirà les actuacions de Reggae per Xics, Karaokesband Kids, Xiula, Heavy per Xics i Pot Petit.

D’altra banda, el festival reforçarà l’apartat de food-trucks i oferirà activitats paral·leles als concerts, com ara jocs de fusta, contacontes, i diversos espais de joc.  

Les entrades, que es poden adquirir a través del web www.agratickets.cat, van sortir a la venda el passat 4 d’abril i en menys d’una setmana ja s’han venut més de 1.300 tiquets.

Organitzat per l’Associació Agrat i l’Ajuntament de Tàrrega, Lo Closcamoll tindrà un marcat caràcter solidari, i és que el 10% de la recaptació de les entrades anirà destinat al projecte “Pallapupes, pallassos d’hospital”, el qual va néixer del desig de crear en hospitals i centres sociosanitaris un ambient que contribueixi a pal·liar l’angoixa que els infants malalts senten fora de casa.

Francesc García