L’Urgell dóna més visibilitat a les dones a través d’un cicle d’entrevistes

21/10/2017

Nou dones de la comarca donen testimoni de la seva experiència vital en uns vídeos produïts per Lleida TV

Són les protagonistes de “Som Dones de l’Urgell”, el cicle d’entrevistes a dones de la comarca que destaquen per la seva tasca en l’àmbit cultural, social, emprenedor o personal. Impulsats pel Consell Comarcal de l’Urgell, i realitzats per Lleida TV, els vídeos tenen l’objectiu de donar visibilitat a les dones que viuen, treballen i realitzen accions de diferents tipus al territori.  

A través del testimoniatge de les nou dones, s’ha pogut comprovar com han estat capaces de dur a terme el seu projecte vital, tot conciliant la vida familiar i el món laboral, en una societat on encara no existeix una igualtat total entre homes i dones.

Els vídeos han estat realitzats pel targarí Dani Hernàndez, i mostren a les dones en acció des del seu propi espai, explicant allò que els ha fet testimonis de la seva feina, i com han assolit el seu èxit.

Durant l’acte de presentació dels vídeos, que ha tingut lloc al Teatre Armengol de Bellpuig, les dones protagonistes han mostrat la seva satisfacció per haver participat en aquest projecte.

Els vídeos s’aniran publicant cada dimecres al web del Consell Comarcal de l’Urgell i a les seves xarxes socials. A més, es podran veure al programa “Cafeïna”, de Lleida TV.

Francesc García