Obertes les inscripcions a l'Actinadal Juvenil d'Agramunt

11/12/2017

La tercera edició d'aquesta proposta nadalenca amplia la franja d'edat dels participants

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agramunt impulsa l’Actinadal Juvenil, una activitat que té lloc durant les vacances de Nadal i està adreçada als joves. La tercera edició d'aquesta proposta nadalenca tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre, i ho farà amb l'ampliació de la franja d'edat dels participants, com a principal novetat. Als dos tallers que s’organitzaran hi podran participar nois i noies des de primer d’ESO fins a segon de Batxillerat, a diferència d’altres anys, en què els dos tallers es diferenciaven per la seva franja d’edat.

Els participants de l’Actinadal Juvenil podran fer dues activitats diferents: una al matí i una altra a la tarda. En el cas del matí, es manté el curs de cuina, que es farà de les 10.30h fins a les 13.00h; l’activitat de la tarda, que es farà de les 16.00h a 18.30h, consistirà en un taller de DJ’s.

El preu per participar a una de les dues activitats és d’11 euros, mentre que la inscripció a les dues activitats és de 20 euros. Cal tenir en compte que les places són limitades. Els interessats ja poden fer les inscripcions a les oficines de l’Ajuntament d’Agramunt fins al pròxim 22 de desembre.

Infolleida