Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

21/04/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Des de l'Urgell TV et recordem que aquest cap de setmana tens un bon ventall de propostes per aquest cap de setmana a la comarca. 

Divendres el Museu Comarcal de l'Urgell inaugurarà l'exposició "Els Sobies-Càrcer i la Tàrrega del seu temps" (20.00h), una mostra dedicada a una de les nissagues targarines més importants del segle XVII. D'altra banda, el Teatre Ateneu acollirà l'obra "L'Empestat" (21.00h), finalista del Premi BBVA de Teatre. A més, seguint el cicle d'activitats de la Setmana Cultural, Bellpuig celebrarà una revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca Isidor Cònsul (18.00h), i més tard, la Sala Cultural acollirà la presentació del llibre de Jaume Torres "El Castell de la vila i la Baronia de Bellpuig" (20.30h). 

Dissabte serà un dia d'activitat intensa, i és que des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, el Col·legi Àngel Guimerà de Tàrrega acollirà una nova edició del Festival de Música Familiar de Ponent Lo Closcamoll. A més, Agramunt celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física amb un munt d'activitats. D'altra banda, Belianes celebrarà la VII Festa de les Arts (18.00h), Guimerà retrà homenatge al seu patró Sant Sebastià (12.30h), i Tàrrega acollirà la IX Trobada de Pianistes de les Terres de Ponent (Teatre Ateneu - 21.00h). 

Diumenge la comarca es bolcarà amb Sant Jordi, amb activitats als principals nuclis, com ara Tàrrega, Agramunti Bellpuig. Altres municipis també s'afegiran a la diada: Anglesola presentarà el llibre "Sebastià, pagès de terra ferma", de Jaume Vall Borda (Centre de Serveis - 11.00h); El Talladell oferirà un recital de poesia amb Mª Carme Estadella i Sílvia Aguilera (Espai Molí - 18.00h);  i Guimerà, La Fuliola i Preixana tindran les habituals parades de roses i llibres al carrer durant tot el dia. 

Bon cap de setmana!
Francesc García