Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

28/04/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Arriba el cap de setmana, i com és habitual des d’Urgell TV t’atansem les activitats més desacatades per gaudir d’aquests dies.

Aquest divendres Tàrrega viurà el segon assaig obert del Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega, a càrrec d’Elèctrico 28. El grup presentarà a les 17.00h i a les 19.00h, a la plaça Urgell, l’espectacle “Momentos Estelares de la Humanidad”. D’altra banda, el Teatre Armengol de Bellpuig acollirà a les 20.00h un col·loqui amb Lluís Llach, mentre que l’Espai Guinovart oferirà la conferència “Memòries d’un corredor de fons”, amb José Corredor, Conxita Oliver i Lourdes Cirlot.

Des de divendres i fins diumenge, Anglesola viurà una nova edició de la tradicional festa dels Tres Tombs, que culminarà amb el tradicional seguici el diumenge a les 12.00h.

Ciutadilla tornarà al passat amb la celebració de la XV Trobada de Grups de Recreació Medieval, un certamen que oferirà un ample programa d’activitats durant tot el cap de setmana.

Aquest cap de setmana Tàrrega farà història amb la celebració de la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha celebrat mai a Catalunya, i que acollirà a la ciutat a més de 13.000 joves d’arreu de Catalunya, Mallorca i València.

Per últim, el Grup Escènic Agramuntí oferirà dues representacions, dissabte (22.00h) i diumenge (20.00h), de l’obra de teatre “Un barret de palla d’Itàlia”.

Bon cap de setmana!

Francesc García