Tàrrega acull aquest divendres l'entrega dels IV Jocs Florals Escolars de Catalunya

02/06/2017

En aquesta edició han participat al certamen gairebé 5.900 alumnes de 60 centres educatius de la demarcació, la qual cosa representa un augment de participació del 20% respecte a l’edició del curs passat

La Sala d’Actes dels Serveis educatius de l’Urgell, a Tàrrega, acull aquest divendres l’acte final territorial de lliurament de premis de la 4a edició del certamen literari dels Jocs Florals Escolars de Catalunya.

L’acte serà presidit pel representant dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament,; el poeta i president del jurat territorial, el Sr. Jordi Pàmias; i el director dels Serveis Educatius de zona de l’Urgell, el Sr. Ramon Montraveta.

Els premis que es lliuraran són els següents:

  • Cicle Inicial d’Educació Primària: Na Mariona Eras Setó, de l’Escola Espiga (Lleida).
  • Cicle Mitjà d’Educació Primària: En Marc Guàrdia Gonzàlez, de l’Escola Els Planells (Artesa de Segre).
  • Cicle Superior d’Educació Primària: N’ Ariadna Cortesans Safont, de l’Escola Arbika (Arbeca).
  • Educació Especial d’Educació Secundària: En Jan Ferreres Gay, de l’INS Josep Vallverdü (Les Borges Blanques)
  • 1r i 2n d’Educació Secundària: N’ Aiyana Ballester Mateos de l’INS Josep Vallverdü (Les Borges Blanques)
  • 3r i 4t d’Educació Secundària: NA Lucía Sesé Sancho, del Col·legi Episcopal (Lleida)
  • Educació Primària Conte audiovisual i il.lustrat: Na Júlia Urruzola Tous, na Nora Ripa Tous, en Francesc Costas Hernández,n’ Irati Rossignol Viló, n’ Arantza Vidal Mouriz, na Beth Sanjuan Botanch de l’Escola Garona ( Vielha)

En aquesta edició han participat al certamen gairebé 5.900 alumnes de 60 centres educatius de la demarcació, la qual cosa representa un augment de participació del 20% respecte a l’edició del curs passat.

Aquests treballs guanyadors de la fase territorial de Lleida passen a ser finalistes, en les seves respectives categories, de la fase final nacional de Catalunya. L’acte de lliurament de premis nacionals tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny a l’INEFC de Barcelona.

Infolleida