Tàrrega proposa fer esport i salut amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

29/03/2017

Dues jornades d’actes per a totes les edats, els dies 1 i 5 d’abril, al Parc Esportiu i al Parc de Sant Eloi

Les regidories d’Esports i Sanitat de l’Ajuntament de Tàrrega han convocat una sèrie de propostes per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física. Serà un calendari de dos dies, el dissabte 1 i el dimecres 5 d’abril, amb suggeriments participatius, actius i a l’abast de tothom. A més, es comptarà amb la col·laboració del Gimnàs Tàrrega, el Centre Esportiu Sant Jordi ,el Gyas Club i els Fondistes Tàrrega, sumant esforços amb els tècnics municipals.

El dissabte 1 d’abril es durà a terme una matinal d’activitats adaptada a diferents nivells físics i edats al Parc Esportiu. El programa s’iniciarà a les 9 del matí al Pavelló Municipal d’Esports amb un torneig de gimnàstica rítmica en què Gyas Club competirà amb altres clubs de la demarcació. Paral·lelament s’iniciarà una caminada popular de 8’5 quilòmetres pel camí de La Mora i de retorn pel camí de Granyena.

Després, a partir de les 11 del matí, se succeiran al Parc Esportiu exhibicions de zumba, hip-hop, cycling, cross gym, steps i body combat a càrrec del Gimnàs Tàrrega, Centre Esportiu Sant Jordi i Gyas Club a més de sessions de gimnàstica de manteniment amb els tècnics de la Regidoria de Sanitat. Durant tot el matí també hi haurà llits elàstics i atraccions infantils. La participació en totes les activitats és lliure i gratuïta si bé a la caminada cal inscripció prèvia. D'altra banda, el dimecres 5 d'abril a les 10 del matí tindrà lloc una caminada amb esmorzar saludable per diferents indrets del Parc de Sant Eloi.  

Infolleida