"Un barret de palla d'Itàlia", la segona obra solidària del Grup Escènic Agramuntí

27/04/2017

La recaptació de les dues representacions es destinarà al repte "StargardtGo!"

El teatre solidari torna aquest cap de setmana a Agramunt de la mà del Grup Escènic Agramuntí, el qual tornarà a reviure l’obra “Un barret de palla d’Itàlia” d'Eugène Labiche amb la traducció de Joan Oliver, un muntatge que l’agrupació ja va interpretar el març del 1986. Aquesta serà la segona obra solidària del grup, després que l’any passat en fes una, els beneficis de la qual van anar a l’ investigació contra el càncer.

El Grup Escènic Agramuntí destinarà la recaptació al repte “Stargardt Go!”, impulsat per la pediatra d’Agramunt Margaret Creus. “Ja s’han fet moltes activitats per aquest repte, però quan t’endinses en el tema te n’adones que el finançament és molt necessari”, explica la Carme Vicens, directora del Grup Escènic Agramuntí.

“Un barret de palla d’Itàlia” és un vodevil, una comèdia de situacions i equívocs ambientada a l’any 1990. “Vam triar aquesta obra perquè hi surt força gent, i així els 21 actors que hi surten hi tenen cabuda”, assegura la Carme.

L’obra comptarà amb dues representacions al teatre del Casal Agramuntí: la primera el dissabte a les 10 del vespre, i la segona el diumenge a les 8 de la tarda. Les entrades es poden adquirir el divendres de 7 a 9 del vespre, i una hora abans de cada funció.

Francesc García