Una cinquantena de vehicles es donen cita en la 8a Fira de Vehicles Clàssics de Tàrrega

21/10/2017

Després dels anys de crisi, el sector ha experimentat una recuperació

Aquest Ford de l’any 1929 és el vehicle més antic que es troba en la 8a Fira de Vehicles Clàssics de Tàrrega, una cita que ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça del Carme, i on hi ha participat prop d’una cinquantena de cotxes i motos.

A diferència de les darreres edicions en què el certamen havia estat dedicat exclusivament a una marca, enguany s’hi ha pogut veure vehicles de diversos fabricants. Així, s’hi ha donat cita models coneguts de Seat, Renault, Citroën o Mercedes-Benz junt amb dissenys més singulars de Cadillac. Pel que fa a les dues rodes s’ha pogut veure de prop les populars motos Derbi, Vespa, Bultaco o Montesa. 

Tot i que en els darrers anys la compra – venda de vehicles clàssics havia minvat a causa de la crisi, últimament s’ha pogut observar una recuperació en aquest àmbit. I és que l’afició a aquests vehicles, que compten amb 25 anys com a mínim, està experimentant un notable creixement en els darrers temps, probablement, per la història que guarden molts d’ells.

La fira, que compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, s’ha completat amb un mercat de recanvis de restauració, col·leccionisme i marxandatge.

Francesc García