Ciutadilla torna a l’edat mitja amb la XV Trobada de Grups de Recreació Medieval

29/04/2017

Fins el pròxim dilluns, 22 grups es donen cita en aquest certament que incorpora importants novetats, com la presentació d’una cervesa exclusiva per la trobada, un concurs de cuina medieval, i una nova maqueta del castell

Ciutadilla viatja en el temps aquest cap de setmana amb la Trobada de Grups de Recreació Medieval, un certament ja consolidat que aquest any celebra la seva 15a edició. Des d’aquest dissabte i fins al dilluns, veïns i visitants podran gaudir dels 22 grups de recreació que participen enguany en la trobada, així com de les diverses activitats que es celebren, totes gratuïtes.

La Trobada de Grups de Recreació Medieval arriba amb importants novetats, com ara la presentació d’una cervesa artesana elaborada exclusivament per aquest certament per la cerveseria Matoll. Es tracta d’una edició limitada de 400 ampolles que sol es podrà degustar aquests dies a la taberna del castell. Una altra novetat important és el concurs de cuina medieval.

El campament instal·lat a les proximitats del castell de Ciutadilla serà l’escenari que acollirà les diverses exhibicions pròpies de l’edat mitja. La trobada compta a més amb la tradicional fira de productes artesans, amb unes 40 parades amb tot tipus de productes.

Francesc García