El Grup de Teatre BAT presenta “La Gata Salvatge” el pròxim 11 de juny

30/05/2017

La funció, que clourà el cicle de muntatges teatrals “Entretemps”, serà al Teatre Ateneu de Tàrrega

“La Gata Salvatge” és el nou muntatge que el grup de teatre BAT de Tàrrega presentarà el pròxim 11 de juny al Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell, per cloure la tercera edició del cicle de muntatges teatrals Entretemps.

Després de mesos  de preparatius i assaigs, els actors pujaran a l’escenari per encarnar als protagonistes d’aquesta obra de teatre, sota la direcció de Joan Ribó i Paulina Fauste.

El muntatge mostra la vida rutinària d’un club de noies de vida alegre que exerceixen l’ofici més antic del món, sota la direcció de la madame. Un fet inesperat provoca situacions del tot inusuals entre les noies i els clients del club.

A diferència de les obres que prepara l’agrupació, en les que compta amb uns set o vuit actors, “La Gata Salvatge” treu a escena a uns 25. En els darrers anys la BAT sol ha representat “Els Pastorets”, amb una xifra tan elevada de personatges.

L’obra, de Maribel Masip, compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega, i les entrades es podran adquirir al preu de set euros.

Francesc García