L’Embarrat exhibirà obres de 32 artistes del 26 al 28 de maig a Cal Trepat

18/05/2017

Entre totes les novetats, destaca la creació de Lo Petit Embarrat amb tallers de creació adreçats al públic familiar

L’antiga fàbrica de Cal Trepat serà l’escenari de l’Embarrat – Festival de Creació Contemporània de Tàrrega, un certamen que els pròxims 26, 27 i 28 de maig arribarà a la seva quarta edició.

Aquesta edició comptarà amb un total de 32 artistes que acostaran al públic els seus treballs, agrupats en l’exposició col·lectiva “La Gran Màquina IV”, una mostra que sota el lema “as slow as possible” (tan a poc a poc com sigui possible), convida als artistes a reflexionar sobre el concepte de lentitud, en contraposició a la rapidesa que impera a la societat actual.

Aquesta nova edició de l’Embarrat compta amb un pressupost de 26.000 euros provinents al 100% d’administracions públiques. El Festival arriba a més amb importants novetats, com la figura del co-comissari, la qual serà portada a terme per l’artista Alexandra Laudo i servirà de suport a Jesús Vilamajó, actual comissari de “La Gran Màquina IV”. Altres novetats destacades són Lo Petit Embarrat, i l’ampliació de la programació fins a tota la tarda de diumenge gràcies a les propostes de música i art experimental que arribaran des de Konvent.

L’extensa programació de l’Embarrat  es completarà amb les visites guiades a càrrec dels comissaris i dels artistes presents, i amb un ample programa de performances, concerts, i atractius gastronòmics.

Francesc García