L'Espai Lluís Companys celebra el Dia Internacional dels Museus

09/05/2021

Amb diferents activitats del 13 al 16 de maig

El proper 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus (#DIM2021). Impulsat per l’ICOM (Consell Internacional de Museus), pren com a objectiu destacar el paper dels museus com a motors de canvi social. Al voltant d’aquesta data, s’organitzen diversitat d’activitats, sota el paraigua, cada any, d’un nou tema. En aquesta ocasió és: “El futur dels museus: recuperar i reimaginar”. L’Espai Lluís Companys del Tarròs s’adhereix a aquesta celebració amb una sèrie de propostes gratuïtes al llarg dels dies 13, 14, 15 i 16 de maig de 2021.

Seguint les propostes d’acció de la Direcció General del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, els dies 13 i 14 de maig tindran lloc a l’Espai visites comentades i tertúlies dirigides especialment a la gent gran, un dels col·lectius que més ha patit amb la pandèmia i el confinament.

D’altra banda, els dies 15 i 16 de maig, durant tot l'horari d'obertura de l’Espai, tindran lloc jornades de portes obertes i visites comentades, el dissabte a les 12h i 17h i, el diumenge a les 12h. Per a realitzar la visita comentada és necessària reserva prèvia.

Totes les activitats dutes a terme seguiran les mesures sanitàries adients per combatre la Covid-19. L’Espai Lluís Companys es reserva el dret de modificar o anul·lar l’activitat i la normativa de seguretat en funció de les mesures que pugui establir la Generalitat de Catalunya. 

Redacció - SEGRE