L’Espai Lluís Companys del Tarròs estrena logotip, web i xarxes socials

25/04/2021

Amb l'objectiu de facilitar eines de comunicació als visitants

L’Espai Lluís Companys del Tarròs ha estrenat logotip, pàgina web i presència a les xarxes socials (Twitter, Instagram i WhatsApp) amb l’objectiu és facilitar les eines de comunicació als visitants.

El logotip està inspirat en el monument de l’escultor Antoni Boleda dedicat a l’únic president d’una democràcia europea que ha estat afusellat.

Per la seva part, el web (www.espaicompanys.cat) no només inclou informació de l’Espai Lluís Companys, sinó que també dona a conèixer elements d’interès del municipi i de la comarca de l’Urgell.

L’Espai Lluís Companys del Tarròs es va inaugurar el 2014. Fins al 2017, el centre va obrir només en hores concertades. L’any 2018 va obrir de dijous a diumenge, però durant aquell any només va rebre 188 visites. L’Ajuntament va decidir tancar el centre la tardor del 2019 amb l’objectiu de repensar-lo, restructurar-lo i dinamitzar-lo culturalment. Finalment, l’Espai Lluís Companys va reobrir les portes l’11 de setembre de l’any passat, amb una jornada de portes obertes i la incorporació d’una persona per a la seva gestió, que l’Ajuntament de Tornabous ha seleccionat mitjançant concurs públic.

Actualment, l’horari de l’equipament és de dijous a diumenge de 10 del matí a 2 del migdia. Dissabte també obre de 3 a 7 de la tarda.

Redacció - SEGRE