Accident mortal a la C14 a l'alçada de Claravalls

25/03/2017

En l'accident, les causes del qual encara s'estan investigant, s'han vist implicats tres vehícles

Dues persones han perdut la vida en les darreres 24 hores a les carreteres de l'Urgell. 

Aquest dissabte al matí una dona de 54 anys ha mort en accident de trànsit al km 80 de la carretera C14, en sentit nord, a l'alçada de Claravalls. La resta d'implicats, no han resultat ferits.  

En l'accident, les causes del qual encara s'estan investigant, s'han vist implicats tres vehicles. Segons ha informat el Sevrei Català de Trànsit, els fets s'han produït a tres quarts de deu del matí i ha obligat a tallar la carretera en tots dos sentits durant més de dues hores. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació de Bombers, i una ambulància del SEM. El personal sanitari no ha pogut fer res per la víctima, que ha mort al mateix lloc de l'accident. La víctima seria una veïna de la localitat de Pradell.

D'altra banda, un home de seixanta-dos anys va morir la nit del divendres en un accident que va tenir lloc a l’autovia A-2, al seu pas pel terme municipal de Vilagrassa. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van ocórrer cap a les nou de la nit a l’altura del quilòmetre 503. Per causes que es desconeixen, un vehicle que circulava en direcció a Lleida va sortir de la via, va recórrer diversos metres i va fer nombroses voltes de campana, segons constava en l’avís als serveis d’emergències dels testimonis de l’accident.
Francesc García