Aquest dissabte torna el Flèndit de l'Agrat, amb 600 participants de 42 colles

30/06/2017

El tret de sortida a les activitats serà a les 11.30h, amb la IV Cursa d'Andròmines

El Flèndit, la festa més esbojarrada de Tàrrega organitzada per l’Agrat, torna aquest dissabte i ho fa amb rècord de participació. Prop de 600 persones repartides en 42 colles diferents competiran per ser els campions d’aquesta gimcana, que arrencarà a les 11.30h amb la quarta cursa d’andròmines pels carrers de Tàrrega, i que enguany comptarà amb quinze andròmines i un nou recorregut que arrencarà des del castell.

Després d’un dinar de germanor, arribarà el moment més esperat a la llera del Reguer amb l’inici de les 21 proves que combinaran velocitat, força, precisió, i sobretot, molta diversió.

Per la nit, un sopar al Càmping Municipal, un concert a càrrec de Mano’s Rock, i una sessió de DJ posaran punt i final a la festa.

El Flèndit va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de generar sinergies entre les colles targarines. Després de set edicions, aquesta festa ja s’ha convertit en tot un referent a la ciutat, i fins i tot en altres indrets.

Actualment, la comissió que organitza el Flèndit està formada per més de 300 membres, que en les darreres setmanes no han deixat de treballar per tenir-ho tot apunt per aquest dissabte.

Francesc García