Instal•len una pista de patinatge a Agramunt per impulsar el comerç durant les festes de Nadal

07/12/2017

Estarà a la plaça del Pou des del 8 de desembre fins al 7 de gener

La campanya de Nadal del comerç agramuntí promet arrencar amb força. Per segon any, la regidora de Promoció Econòmica del municipi impulsa la campanya “Agramunt t’estima”. En aquesta ocasió ho fa amb la instal·lació d’una pista sintètica de patinatge, que s’inaugurarà el pròxim divendres, coincidint amb el Mercat de Nadal. Serà a la plaça del Pou, un espai de confluència natural dels diversos eixos comercials.

Durant quatre setmanes tothom qui ho vulgui podrà patinar durant 20 minuts a un preu de tres euros, o gratuïtament si es té una de les invitacions que repartiran els 40 comerços col·laboradors als seus clients.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar el comerç local, i que la pista de patinatge sigui un complement perquè la gent no marxi a comprar fora, i que possibles compradors d’arreu vinguin a Agramunt.

Fins al pròxim dia 22 de desembre, la pista només obrirà en horari de tarda. A partir d’aquest dia ho farà matins i tardes. La pista de patinatge estarà oberta fins al pròxim 7 de gener i suposarà un cost de 9.000 euros.

Francesc García