L’Associació Alba promou l’emprenedoria entre els joves amb el projecte “Llavors de Futur”

17/11/2017

Durant la presentació, joves emprenedors han presentat els seus projectes

La Daniela, la Candela i la Mariona són les impulsores d’un projecte solidari a favor de la investigació contra el càncer infantil, a través del qual ja han recaptat un milió d’euros per la causa. Per tal que el seu testimoni serveixi com a font d’inspiració a joves targarins, les noies han participat en la jornada “Llavors de Futur”, organitzada per l’ Associació Alba. Durant l’acte, les joves han explicat la seva experiència als 200 alumnes de quart d’ESO que han participat.

Al llarg de la jornada s’han donat a conèixer altres testimonis de joves emprenedors, com el Javier Bara, un noi que ha creat una empresa de comercialització de tomata rosa, fruit que ell mateix cultiva.

Durant la jornada d’emprenedoria jove també s’han donat a conèixer les bases del Concurs d’Idees Llavors de Futur, que vol animar als joves targarins a impulsar iniciatives transformades i solidàries que creïn impacte en el territori, i que puguin millorar l’entorn. La iniciativa, que preveu repetir-se l’any vinent, vol retre homenatge a Mossèn Josep Garriga, qui va representar valors com l’emprenedoria en la societat targarina.

Francesc García