Nou cicle de formacions a Tàrrega per a comerciants, empresaris i emprenedors

26/02/2024

Tractaran temàtiques com la capacitació digital, el màrqueting o habilitats personals

L’àrea de Treball, Promoció Econòmica i Turisme de l’ajuntament de Tàrrega ha programat un total de set formacions gratuïtes adreçades a comerços, empreses i emprenedors durant aquest 2024. Les sessions tenen com a objectiu oferir nous coneixements a les persones que tenen un comerç o una empresa, que volen emprendre el seu negoci o que estan en recerca de feina i volen millorar la seva formació. Així, les temàtiques que s’hi oferiran giren entorn habilitats tecnològiques, gestió de xarxes socials, cerca de finançament per a nous negocis, comercialització i màrqueting o millora de la marca personal, entre altres temàtiques.

La primera formació tindrà lloc els dies 6 i 13 de març (de 15.30 a 17.30 h) i anirà a càrrec de la community manager Ester Barqué, que explicarà com usar Instagram i Canva en favor d’un negoci o empresa. Al mes d’abril s’ha planificat la formació ‘Crear estratègia de màrqueting de continguts per a XXSS de la teva empresa mitjançant IA’, que serà impartida per Joan Serra els dies 10 i 17 d’abril (de 15 a 17 h). Ambdues tindran lloc al CEI Tàrrega de Cal Trepat.

El centre de recursos per a l’ocupació La Solana acollirà dues sessions per millorar les habilitats d’aquelles persones que estan en cerca de feina. La primera formació duu per títol ‘Taller pràctic: potencia la teva marca personal’ a càrrec de Josep M. Agustí (dies 17 d’abril i 7 de maig), mentre que la segona es titula ‘Descobreix, desenvolupa i destaca les teves fortaleses’ i anirà a càrrec de Fàtima Bentoldrà (28 de maig).

La següent formació serà ‘Com crear el teu projecte per buscar finançament’ i s’adreça a persones que estan iniciant un negoci. Anirà a càrrec de la formadora Francesca Férriz i es farà en dues sessions els dies 6 i 13 de juny (de 10 a 14 h) al CEI Tàrrega. Posteriorment, durant el mes de novembre es preveuen dues formacions centrades en el sector turístic i de serveis. La primera és ‘WhatsApp Business: Eina clau per als negocis locals’ a càrrec de Mònica Wela, que es farà el dia 12 de novembre (de 10 a 14 h). La segona serà ‘Comercialització i màrqueting de productes turístics’ a càrrec de Natàlia Daries i tindrà lloc el 26 de novembre (també de 10 a 14 h) també a les instal·lacions del viver d’empreses.

Totes les sessions són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia. Les persones interessades en assistir a la primera formació, ‘Instagram i Canva per al teu negoci’, ja poden inscriure-s’hi a l’enllaç https://ja.cat/CursInstagramiCanva. Per a més informació, la ciutadania pot adreçar-se a l’àrea de Promoció Econòmica mitjançant l’adreça de correu electrònic [email protected] o trucant al 973 31 16 08. Aquestes accions formatives són organitzades per l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Tàrrega gràcies al finançament del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través del Punt d’Atenció GlobaLleida Urgell, ubicat al viver d’empreses de la capital de l’Urgell.  

Segre-Nova Tàrrega / Foto: Ajuntament de Tàrrega