Patricia Habchy presenta "The Meeting Point" a Tàrrega

26/05/2017

L'actriu està realitzant la seva residència artística des del passat dilluns fins aquest diumenge a l'Espai Molí del Talladell

"The Meeting Point" és el títol de l'espectacle que presentarà la libanesa Patricia Habchy a FiraTàrrega el proper mes de setembre. L'actriu està realitzant la seva residència artística des del passat dilluns fins aquest diumenge a l'Espai Molí del Talladell, on hi assaja amb la seva companyia.
"The Meeting Point" és una obra de clown i dansa amb tocs d'humor on tot gira al voltant d'un banc. Aquest serà el punt de trobada entre la parella protagonista, una dona, interpretada per la pròpia Habchy, i un home cec. Els dos estaran acompanyats, en tot moment, de la música d'un acordió.

Patricia Habchy és ex-alumna del Postgrau de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega, una iniciativa pedagògica que es du a terme cada dos anys i que enguany arriba a la seva tercera edició. Aquest postgrau ofereix l'oportunitat als seus i les seves alumnes d'entrar, un cop finalitzats els estudis, al Programa de Suport a la Creació. Això pot suposar que alguns d'aquests projectes acabin exhibint-se a FiraTàrrega.

A partir del proper 7 de setembre la capital de l'Urgell acollirà els espectacles d'una cinquantena de companyies que faran dels carrers i les places targarines el seu escenari, en una edició que tindrà com a eix temàtic la participació, un dels pilars fonamentals de les arts de carrer.
Joan Cama