Èxit de participació en la 25ena edició de la Transiscar

08/10/2017

La cursa oferia quatre recorreguts de 80, 60, 40 i 20 km, aquest últim com a novetat d’aquesta edició i en homenatge als inicis de la competició

Un dels actes esportius més importants d’aquesta cap de setmana ha estat la Transiscar d’Agramunt, la cursa de bicis més antiga de les terres de ponent i que es celebra en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. L’edició d’enguany, que va batre un rècord absolut de participació amb més de 800 inscrits, es va iniciar amb un minut de silenci en record a Jeroni Ros, qui fou membre de la Colla Ciclista d’Agramunt i va perdre la vida en un accident mentre anava en bicicleta. La competició oferia quatre recorreguts, de 80, 60, 40 i 20km, aquest últim com a novetat d’aquesta edició.

Al llarg dels diversos recorreguts la competició combinava trossos plans i lleugers amb trialeres força exigents. Toni Sin i Àlex Esteve van ser, respectivament, els guanyadors de les categories de 20 i 40 km.

Jordi Garrido va ser el primer en creuar la línia de meta en la categoria de 80 km i en la de 60, el premi va ser compartit entre dos amics.

A part de la cursa, l’ organització va preparar una prova de resistència entre els primers 15 ciclistes guanyadors en les seves categories.