El Granollers conquereix la Supercopa Catalana Femenina d’Handbol a Agramunt

19/10/2017

Lleida i Granollers es van disputar el títol, que va acabar del costat de les del Vallés. Aquesta competició va ser un dels esdeveniments centrals del nomenament d’Agramunt com a ciutat Handbolicat 2017

El Granollers es va endur la Supercopa Catalana Femenina d’Handbol després de superar clarament l’Associació Lleidatana en la final disputada al pavelló municipal d’Agramunt. Els pronòstics es van complir i les de Robert Cuesta van fer paleses les diferències entre les categories del dos equips finalistes.

Els primers deu minuts de partit van ser els més igualats de la final, amb contraatacs constants que s’acabaven materialitzant en totes dues porteries. A partir d’aquí, les lleidatanes van començar a tenir problemes defensius i la majoria d’ ocasions que generaven no acabaven al fons de la xarxa. A la mitja part el resultat era de 18 a 11 a favor de les de Granollers.

En la segona part els papers no van canviar i malgrat els gols de la lleidatana Irina Pop, que va ser la màxima golejadora de la final amb 14 gols, l’Associació Lleidatana va anar tota l’estona per darrere en el marcador. Al final victòria clara de les del Vallès per 40 a 25 per seguir demostrant el seu regnat en l’ handbol femení català.

En la secció de reconeixements personals, les jugadores del Granollers Andrea Delatorre i Kaba Gassama van ser nombrades, respectivament, millor portera i millor jugadora de la final.

Amb la celebració de la Supercopa Catalana Femenina d’Handbol, Agramunt va viure un dels esdeveniments centrals del seu nomenament com a ciutat Handbolicat 2017.