El Tàrrega guanya a casa

08/04/2024

Feia un any que els blaugranes no guanyaven a casa

El Tàrrega va aconseguir, al cap de gairebé un any, una victòria al Joan Capdevila a l’imposar-se (2-1) al Castellar, en un partit en el qual els blaugranes van tornar a ser un equip competitiu des del principi fins al final del temps reglamentari.

En el minut 2, Lluc va marcar per al Tàrrega després d'una passada de
Julián. Cinc minuts més tard, López va empatar per al Castellar. La primera part va acabar empatada 1-1, amb oportunitats per als dos equips. A la segona part, el Tàrrega va controlar el joc i va generar perill. Lluc va fer una gran jugada que va culminar en una assistència per a Juanjo, que va marcar el gol de la victòria al minut 2-1. L'entrenador del Tàrrega, David Giménez, va expressar la seva satisfacció pel triomf i va elogiar l'actitud de l'equip, destacant que aquesta victòria és un pas endavant en la lluita per evitar el descens.