Joan Capdevila deixa el futbol satisfet amb els èxits obtinguts

13/07/2017

En la carrera del jugador destaca el triomf a l’Eurocopa de 2008 i el Mundial de 2010

En ple mes de juliol i després de disputar un partit de Champions. Així s’ha acomiadat Joan Capdevila del futbol. Després de quasi 20 anys com a jugador professional, el lateral targarí ha pres aquesta decisió després que el Santa Coloma, el seu actual equip i campió de la Lliga Andorrana, fos eliminat de la Champions League en la primera ronda, per l’Alashkert d’Armenia.

Tot i la seva retirada, el que fos jugador de la Unió Esportiva de Tàrrega, assegura que vol continuar vinculat al futbol i aplicar tota la seva experiència, exercint d’entrenador.

La primera gran oportunitat de Capdevila va arribar l’any 1998 quan l’Espanyol incorporava al jugador a les seves files per jugar a primera divisió. Després d’una bona temporada, el va fitxar l’Atlètic de Madrid, i des d’aleshores ha passat pel Deportivo de la Coruña i el Villarreal. Amb aquest últim equip arribava la trucada de Luis Aragonés per a l’Eurocopa de 2008, i dos anys més tard, la de Vicente del Bosque, pel Mundial, els dos èxits més destacats de la carrera del jugador.

Després d’un pas força breu pel Benfica de Portugal el jugador tornava a l’Espanyol. En el final de la seva carrera, el lateral ha jugat amb el North East United, a la India, i al Lierske belga, fins a arribar al Santa Coloma.

Francesc García