La plaça del Carme de Tàrrega es converteix en escenari de diversos estils i tendències de dansa

06/05/2017

Aquest concorregut espai ha acollit la 7a Marató de Dansa celebrada en motiu del Dia Internacional de la Dansa

Ballarins de totes les edats s’han aplegat a Tàrrega per commemorar el Dia Internacional de la Dansa amb la 7a Marató de Dansa, una activitat que ha comptat amb la participació de nou entitats, agrupacions i clubs de la ciutat, vinculats a aquesta disciplina artística.

La convocatòria ha canviat enguany d’emplaçament i s’ha traslladat a la concorreguda plaça del Carme, lloc on s’han aplegat centenars de persones que no s’han volgut perdre la cita i que han gaudit gratuïtament d’exhibicions de dansa clàssica, hip-hop, country, zumba, lindy hop, tan dance, tango o gimnàstica rítmica.

Amb aquesta iniciativa, la Regidoria de Cultura de Tàrrega, organitzadora de la marató, ha volgut apropar la dansa a la ciutadania, convertint un espai públic en escenari de diversos estils i tendències coreogràfiques.

El Dia Internacional de la Dansa es commemora cada 29 d’abril, amb motiu del naixement de Jean . Georges Noverre, figura precursora del llenguatge coreogràfic. Tot i això, aquest any la capital de l’Urgell ha ajornat la celebració per evitar coincidir amb la Jamborinada, celebrada el passat cap de setmana.

Francesc García