La U.E Tàrrega perd la final de la Copa Lleida

28/08/2017

Va perdre 0-2 contra l'Almacelles en un partit molt igualat

L’EFAC Almacelles s’endú la Copa Lleida al guanyar per 0 a 2 el Tàrrega en un partit molt igualat. Durant el matx, ambdós equips han tingut diverses ocasions per marcar, però no ha estat fins al minut 90 quan Jordi Martí ha fet el primer gol per al conjunt del Segrià. Amb el Tàrrega atacant, Òscar Canadell, quan ja passaven dos minuts del temps reglamentari, ha aprofitat la pujada del porter targarí per sentenciar el partit amb un ràpid contraatac.

A la segona part, l’àrbitre ha anul·lat un gol al Tàrrega per una falta en atac, una decisió que ha estat qüestionada per l’equip de l’Urgell, que també ha vist com al minut 85 es quedava amb un home menys per l’expulsió per doble amonestació de Marc Enríquez.

Amb aquest partit ambdós equips donen per finalitzada la pretemporada ja que el cap de setmana vinent comencen les seves respectives lligues.