L’atleta targarí Raül Arenas impulsa el segon repte solidari del projecte “Sempre endavant”

27/11/2017

El corredor recorrerà els 180 quilòmetres que separen el Port de la Bonaigua de Tàrrega, amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a una nena amb una lesió cerebral

Del Port de la Bonaigua fins a Tàrrega corrent. Aquest és el segon repte del projecte “Sempre endavant”, que impulsa l’atleta targarí Raül Arenas. Després de recaptar més de 3.000 euros per a diversos projectes del Club Esportiu de l’Associació Alba, ara fa un any, enguany el corredor pretén córrer sense parar els 180 quilòmetres que separen el port de la Bonaigua de Tàrrega. En aquesta ocasió, els diners seran per a la Laura Galan, una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral i que ha de viatjar sovint als Estats Units per rebre tractament.

Els diners que l’atleta aconsegueixi s’afegiran als que la família i amics de la Laura han obtingut amb la recollida de taps de plàstic, la qual duen a terme des de fa sis anys i els ajuda a finançar el tractament de la petita.

Tot i que la fita no es durà a terme fins a l’últim cap de setmana de març, Arenas ja està immers en els preparatius. Per una banda, el corredor enllesteix les samarretes que ben aviat posarà a la venda, i els tiquets per al sorteig de material esportiu i dinars en diversos restaurants. D’altra banda, la preparació física és una de les qüestions més importants per assolir amb èxit el repte.

Ara per ara són una cinquantena d’empresa les que s’han implicat en aquest projecte que combina solidaritat i esport. A més, s’han afegit esportistes de renom com Núria Picas, Joan Capdevila i Gerard Morales. Amb aquest últim, Arenas ja va impulsar una campanya de recollida de calçat esportiu per als nens de Sud-àfrica, amb la que recollir van més de 300 parells de sabates.

Francesc García