presentació dels equips del Club Bàsquet Bellpuig de la temporada 2017-

31/10/2017

Aquesta temporada comptarà amb 14 equips, sumant un total de 150 jugadors

El Club Bàsquet Bellpuig va presentar el diumenge 29 d’octubre a les 6 de la tarda al pavelló poliesportiu de la localitat, els equips de la temporada 2017-2018, fent un mosaic humà que deia “CB Bellpuig”. 

Per aquesta temporada, el CB Bellpuig va presentar 14 equips, de les categories escola, pre-mini, mini, infantil, cadet, junior i sénior, formats per més de 150 jugadors/es. 

Durant l’acte van oferir uns parlaments el president del Club Bàsquet Bellpuig, Sr. Ramon Torres; l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch i la regidora d’esports, Sra. Anna Quesada. 

A més, a la presentació es va rebre la visita del jugador professional i exjugador del CB Bellpuig, Marc Martí, que va dirigir unes paraules a tots els assistents. Marc Martí, actualment juga a la lliga LEB Or amb l’Actel Força Lleida, cedit del seu equip Basket Zaragoza. 

El Club Bàsquet Bellpuig, està present a internet amb la seva pàgina web (www.clubbasquetbellpuig.cat), Twitter (twitter.com/cbbellpuig), i pàgina a Facebook. Aquesta temporada ha estrenat un compte d’Instagram.

Infolleida