Tàrrega homenatja als campions de la Lliga ACB

08/07/2017

Pierre Oriola, jugador del València, i Jaume Ponsarnau, segon entrenador de l’equip, han rebut una recepció oficial a l’Ajuntament de la capital de l’Urgell

Els dos campions targarins de la Lliga ACB amb el València Basket, el jugador Pierre Oriola i el tècnic Jaume Ponsarnau, han rebut aquest dissabte un homenatge a l’Ajuntament de Tàrrega al qual hi ha assistit més d’un centenar de persones.

Des que comencés a jugar a bàsquet amb 12 anys al CN Tàrrega, Oriola ha tingut una trajectòria meteòrica que l’ha portat al triomf de la Lliga ACB. Del CN Tàrrega va passar al Manresa, gràcies a Ponsarnau que va estar qui li va donar l’oportunitat. El pivot després ha jugat a equips com el Força Lleida, el Huesca, o el Sevilla fins a arribar al València.

En els darrers dies, el Barça ha manifestat el seu interès pel jugador targarí. El València, per la seva part, ha fet saber a l’equip de Barcelona que Oriola té un contracte i la seva clàusula és d’un milió d’euros, quantitat que el Barça està disposat a abonar.

En l’homenatge, Ponsarnau, que continuarà una temporada més com a segon entrenador al València, ha fet un balanç molt positiu de la darrera temporada.

Per la seva part, Rosa Mª Perelló, alcaldessa de Tàrrega, ha manifestat la satisfacció de la ciutat pels èxits obtinguts.

En cloure l’acte, els dos campions han rebut una placa de reconeixement de mans de l’alcaldessa i del regidor d’esports, Jaume Folguera.

Francesc García