Festa per la democràcia a Bellpuig

24/09/2017

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han preparat una Marató per la Democràcia on han participat centenars de persones

Bellpuig s’ha sumat aquest diumenge a la celebració de la Marató per la Democràcia, amb una jornada festiva celebrada davant de l’ajuntament del municipi, a una setmana de l’1-O.

Organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, la festa ha aplegat a centenars de persones que han pogut crear els seus propis cartells a favor del referèndum, i enganxar-los per diferents punts de Bellpuig. La jornada ha comptat també amb una màster class de zumba en què grans i petits s’han arrencat a ballar.

Des de l’organització, han repartit paperetes amb l’objectiu que els assistents les distribueixin entre altres ciutadans, una acció amb la qual els veïns de Bellpuig han volgut reivindicar el seu dret a votar de manera lliure.

Durant l’acte, l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha donat les gràcies per tot el suport rebut en els darrers dies, i ha recalcat la tasca dels Mossos d’Esquadra, els quals es troben defensant les seves competències després que el Ministeri d’Interior hagi pres la seva coordinació en els treballs referents a l’1-O.

Francesc García