Un projecte de senyalització turística entre els projectes del pressupost per al 2018 d'Agramunt

04/12/2017

També es preveu l'ampliació de la Residència Municipal Mas Vell

L’Ajuntament d’Agramunt està treballant en la proposta de pressupost que presentarà en el Ple que se celebrarà a finals d’aquest mes de desembre. Des de l’equip de govern s’està treballant per tal que els comptes per a l’any vinent incloguin projectes com l’arranjament de les voreres de l’Av. Jaume Mestres i la seva confluència amb l’Av. Agustí Ros, així com la finalització de l’ampliació de la Residència Municipal Mas Vell. La proposta també inclourà la renovació de l’enllumenat del nucli de Mafet, una partida per a arranjaments de camins municipals o la senyalització turística de tot el municipi. Precisament des de fa uns mesos des de les regidories de Cultura i Turisme conjuntament amb l’historiador Josep Bertran Mitjavila s’està treballant per tal d’elaborar un projecte de senyalització que inclogui els principals elements patrimonials i turístics a través d’una xarxa d’itineraris basats en els espais de la memòria, l’art i la cultura o la ruta de l’aigua.

Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, “els nous pressupostos han de servir per fer possibles projectes que des de fa anys estaven a sobre la taula però que han requerit un treball important per a implementar-los”. Solé ha posat com a exemple l’arranjament de les voreres de l’Avinguda Jaume Mestres, que serà possible gràcies a la permuta de la travessera urbana que fa uns mesos l’Ajuntament d’Agramunt va fer efectiva amb la Generalitat . Solé també ha destacat la voluntat per tal que els nous pressupostos siguin aprovats per primer cop en aquesta legislatura amb el suport dels dos regidors de Convergència i Unió. Per aquest motiu, des de l’equip de govern s’ha ofert tot el diàleg per tal de poder treballar conjuntament la proposta.

Per altra banda, durant el proper 2018, l’Ajuntament també té prevista la construcció de la nova potabilitzadora. Cal destacar també que durant les properes setmanes s’iniciaran les obres d’ampliació de la Residència Municipal Mas Vell, l’arranjament del Carrer Castell o l’ampliació del Centre d’assistència primària, pendent de finalitzar des de l’any 2007. Durant els propers dies, els serveis administratius de l’Ajuntament elaboraran la proposta amb aquest conjunt d’inversions per tal que puguin ser aprovades en el proper ple municipal.

Infolleida