"Ens mengem el món", el nou calendari solidari de l'Associació Alba i Culinarium

05/12/2017

40 alumnes de l’Escola Santa Maria de l’Alba de Tàrrega el protagonitzen

Culinarium i l’Associació Alba – Fundació Alba Futur han presentat aquest dimarts el calendari solidari “Ens mengem el món” protagonitzat per 40 alumnes de l’Escola Santa Maria de l’Alba de Tàrrega. Aquest és el 3r any que l’AMPA de l’escola impulsa aquest projecte que té una doble finalitat: captar fons per finançar les activitats de lleure i fer visible les capacitats de les persones d’Alba. Enguany, el calendari està patrocinat per Culinarium, la cadena de botigues de nova taula i cuina especialitzades en la distribució de productes per a la llar.

La gastronomia és l’eix central del calendari perquè amb cada mossegada els infants i els joves de l’Escola Alba trenquen prejudicis sobre les persones amb discapacitat i avancen cap a la plena inclusió a la societat. Per a fer el calendari s’ha comptat amb la col·laboració de Virtu Díaz per a fer les fotografies i diferents empreses que han cedit material i productes com Vilodi, Decofruit, Forn Balcells, Casa  Dalmases, El Rosal i Anfigraf.

Els beneficis recollits de la venda del calendari (10 €) es destinaran a facilitar l’accés al lleure com: beques per a colònies d’estiu, casals durant tot l’any, sortides de cap de setmana, activitat esportives, activitats terapèutiques i material adaptat per a l’escola. El lleure és una de les principals eines d’inclusió social, però accedir a un lleure de qualitat comporta un sobrecost econòmic gran per a les famílies que, en alguns casos, no poden afrontar.

El calendari es podrà comprar a la Fira d’Artistes de Tàrrega; la botiga Culinàrium de Tàrrega (C/ del Carme, 5); la botiga del Restaurant El Gat (Av. Onze de Setembre s/n); la botiga de Nadal al Palau dels Marquesos (C/ del Carme, 34); i la botiga online d’Alba. 

Infolleida