La Fira Gastronòmica De Prop, present a la gimcana de la Festa Jove de l'Urgell

20/10/2017

La festa tindrà lloc aquest dissabte a Preixana, a partir de les 5 de la tarda

La fira gastronòmica De Prop, que Preixana celebrarà els dies 16 i 17 de desembre, estarà present a la tercera edició de la Festa Jove de  l'Urgell, que tindrà lloc aquest dissabte a Preixana.

La festa començarà amb una gimcana per a colles de joves dels diferents municipis de la comarca. Una de les proves estarà relacionada amb la Fira Gastronòmica De Prop per tal de donar-la a conèixer entre aquest  públic. La prova consistirà en tapar els ulls d'algun dels membres de la colla el qual haurà d'endevinar de quin producte de proximitat es tracta i seguidament hauran de dir quin producte final surt d'aquest i el nom d'algun productor de l'Urgell que l'elabori. L'alcalde, Jaume Pané, diu  que "a banda de donar a conèixer la Fira Gastronòmica De Prop, també és  una manera d'apropar als més joves els productes agroalimentaris de proximitat que s'elaboren al territori".

La gimcana de la Festa Jove de l'Urgell començarà sobre les 5 de la tarda. La jornada continuarà amb una mostra de cultura popular, sopar i concert amb La Terrasseta de Preixens i Muntband.
Infolleida